LP kurs 11 og 12 Nov med SportySpike

Nytt LP kurs med Elin Søisdal Gjeruldsen

Kurset holdes i Joda hallen i Arendal innendørs. (https://www.sportyspike.no for adresse)
Pris: 2500 for medlemmer. 3000 for ikke medlemmer.
Dato: 11 og 12 November 2023.
Antall plasser: 6 stk.
Info: Kurset er lagt opp som et lydighet kurs, men du velger selv hva du ønsker hjelp til. Momenter innen lydighet, lek med hunden, innlæring av øvelser, evt andre utfordringer. Her blir alle sett på det nivået dem er, og på den bakgrunnen og erfaringen man har. Du kan derfor være helt fersk, og med valp eller gammel hund. Allikevel kan du ha god utbytte av dette kurset.

LEDIGE PLASSER: 1 stk

Påmelding:
Fyll ut skjemaet under.
Kurset er økonomisk bindende, og må betales omgående. (påmelding slettes om det ikke betales innen 48 t fra betalings info sendes deg på e-post)

Info om instruktør:

Jeg har vokst opp med hund og selv hatt hund nesten hele livet, men det er de siste 20 årene jeg har drevet aktivt med trening, konkurranser og kurs. Jeg har vært innom å trent og konkurrert i agility, bruks, redning, gjeting og ikke minst lydighet som er det aller gøyeste jeg holder på med.

I 2001 begynte jeg å holde kurs og har etter det drevet hundeskole, både Canis avdeling Sørlandet, Amokk hundeskole og nå SportySpike hundetrening. Der har jeg jevnlige kurser og privattimer, leier meg ut som instruktør til klubber og privatpersoner, og tar inn alt av forskjellige hunder i kennelen til trening når jeg har ledig tid. Jeg har i snitt 200 forskjellige hunder hvert år som jeg selv trener i alt fra jakt til hverdagslydighet og konkurranselydighet.

Noe av det jeg synes er viktigst når det gjelder hund, men også i livet generellt, er å hele tiden utvikle seg og tilegne seg mer kunnskap. Jeg elsker å gå kurs og lære nye ting så jeg har gått utallige kurs og privattimer for forskjellige dyktige instruktører i både inn og utland opp gjennom årene. Jeg går jevnlig kurser for å utvikle meg og holde meg oppdatert både som trener og instruktør.

Det jeg brenner mest for som instruktør er at alle hundeeiere skal ha et best mulig hundehold, og en trivelig og enkel hverdag med hundene sine.
Det skal være gøy å ha hund og når man legger inn litt trening i hundeholdet så blir det så mye bedre!