Agilitykurs med Esther Falch Jakobsen 9 og 10 sept

Lyst til å bli med på en knall helg?

Vi har leid inn Esther til et helgekurs.
Pris: 1800 for medlemmer – 2300 for ikke medlemmer.
Økonomisk bindende påmelding,og kurset må betales omgående. Er ikke kurset betalt innen 48 t fra du mottar betalings info på mail går plassen din automatisk ut av listen.

Kurset er 9 og 10 september.
To grupper pr dag. 10-13 og 13:30-16:30. Max 12 plasser.


Krav for kurset: Hunden må ha fylt 1 år ved kurs start, og handler må ha tatt nybegynner kurs eller ha trent agility fra før.

LEDIGE PLASSER :

TIDLIG GRUPPE: 1ledige

SEN GRUPPE: 5 ledige
Info om instruktøren:

Jeg heter Esther Falck Jakobsen, er 29 år og bor i Grimstad. Jeg er gift og har en sønn på snart 2 år. Jeg begynte min agilityreise i slutten av 2016 , og har trent opp 3 hunder til klasse 3 i agility. Idag løper jeg med jack russell (Emil) i xs og bordercollie (Dixie) i xl. I 2022 var jeg ferdig med dommerutdanningen i agility og jeg har dømt mye i 2022 og 2023. Jeg er med på Det Norske Agilitylandslaget med bordercollien min (2022 og 2023), og skal løpe både Nordisk mesterskap og European Open i sommer. Dixie ble årets agilityhund i klasse 3 xl i Norge i 2022, og Emil fikk andre plass i klasse 3 xs. I mai 2023 var jeg på World Agility Open i Nederland med begge hundene mine. Dixie viste at hun menger seg med noen av de raskeste hundene i verden, og slo til med 3., 4., 5. og 6. plass i de løpene vi hadde feilfritt. Emil gjorde det bra sammenlagt og ble 12. beste 25 cm hund i Biathlon. I hundetreningen min er jeg opptatt av forståelse hos både hund og fører, samt kvalitet fremfor kvantitet. Agility for meg skal fremfor alt være gøy. Jeg er så heldig å ha med meg agilityrettet erfaring fra veldig ulike raser og type hunder. Jeg er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagog i barnehage. Jeg er ikke redd for å by på meg selv og jeg er som regel en av de som belønner med høyest volum😂