Årsmøtet 2023.

Da er årsmøtet for 2023 overstått og vi ønsker å gi en stor takk til de som var med i styret 2022, og til de nye som nå trer inn for 2023, men først…

2022 var et år med mye aktivitet, og mange nye fjes som stakk innom klubb området. Noe vi syntes er veldig gøy. Flere av våre medlemmer har gjort det utrolig bra innenfor sine sporter. (les tidligere post om årets hund) Og mange har kommet godt igang med treningen.

I 2023 håper vi og ha minst like mye aktivitet om ikke mer.

Hjemmesiden vil over de neste månedene få en solid oppdatering. Mer info om dette kommer.
Det ble også bestemt på årsmøtet at vi skal bytte logo så følg med her og i eposten deres om info vedrørende dette. Info legges også på våre sosiale media kontoer.

EN STOOOOR takk vil vi gi både Hilde Berglund og Birgit Risnes. De har begge over mange år deltatt i både klubben og styret.
Hilde vet vi heldigvis at vi vill se ofte fremover. Men etter mange år i styret ønsket hun en pause. Men vi er veldig glad for at hun blir å se fremover.

Birgit kommer vi til å savne masse i klubben. Både hun og Oda har vert en stor del av klubben i mange år. Og det blir uten tvil ikke det samme. Vi kommer til å savne dere masse alle sammen.

Som avskjedsgave fikk dem begge hver sin lykt med text på som vi har bestilt av https://www.facebook.com/kreathilde (Bildet legges nederst i innlegget)

Som mange vet ble Birgit Risnes syk i høst og fikk kreft diagnose. I tillegg til avskjedsgaven sin for god tjeneste i styret søkte vi også om Kreft teppe til henne som er donert av Ull og omtanke: https://www.facebook.com/ullogomtankekristiansand

Ut av styret i år gikk også Gretha Uleberg som har vert vara medlem det siste året og Jorunn Gundrosen som var styremedlem som begge fikk hver sin oppsats fra Kulien Gartneri.

En stor takk til dere alle for jobben dere har gjort.

Leave a Reply